maanantai 25. maaliskuuta 2013

Asiaa Onnista

Vellit ei meidän Poitsun mieleen ollut mutta puurot upposivat.

Velleissä on samat ravintoarvot kuin äidinmaidon korvikkeessa jota meillä käytetään. Neuvolassa meille joskus sanottiinkin että enemmin maitoa kuin velliä kun kysyttiin voiko silloin 4 kuukauden ikäiselle Pojalle antaa vellejä.

Puurot maistuivat niin ilta- kuin aamupalaksi. Helppo käyttöisiä, avaa purkki ja puuro lautaselle ja mikron kautta lapselle. Mutta siintä itse pakkauksesta jo aiemmin antama mielipide kyllä pysyy. Kun puolet puurosta on lautaselle puristettu, menee purkki lyttyyn eikä tahdo pysyä enää pystyssä ja jos se pitäisi laittaa vielä hoitolaukkuun, pitäisi olla mukana pussi johon purkin pistää (pussin mukana kantaminen ei kyllä ongelma ole koska likavaipoille meillä on aina pieniä roskapusseja hoitolaukussa).

Muutamat puurot muuttuivat lämmittämiseen jälkeen mielestäni liian juoksevaksi. Varsinkin kun Poika on siinä iässä että syönti hetkellä kädet viuhtoo edestakaisin ja kun lusikalla väistelemään niin puuro valuu lusikasta :(

Ja hinta. Meidän S-Marketissa yksi Onni puuro tai velli maksaa 1,17€ kun samalla hinnalla saan kokonaisen puuropaketin josta syö koko perhe kauemminkin. Välipaloiksi voisin tulevaisuudessa Onni tuotteita ostaa :)

Mutta kokonaisuudessaan Valion Onni tuotteiden buzzaus oli hauskaa ja mielenkiintoista!! Suosittelen liittymään buzzadoriksi. Ai mikä se on? Siintä pääset lukemaan www.buzzador.com =)













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti